Pearle kortingscode: 25% korting in augustus 2024 (2024)

Table of Contents
Krijg tot wel 25% korting met de acties van Pearle in augustus Plan een GRATIS oogmeting t.w.v. €30,- bij Pearle Bestel (zonne)brillen met 1 + 2 GRATIS met deze Pearle actie Gratis verzending bij Pearle Pearle Lenzen Voordeelweken: 20% korting op contactlenzen Pearle Summer Sale: tot 50% korting op A-merk zonnebrillen Shop zonnebrillen op sterkte met tot €100,- korting dankzij deze Pearle actie Pearle Pakketkorting: tot 25% korting op contactlenzen Ontvang tot €100,- EXTRA korting op jouw nieuwe bril via Pearle Ontvang direct €60,- korting op je bril bij Pearle Scoor een GRATIS lenzen starterskit bij Pearle Krijg tot 30% korting op monturen van luxe merken bij Pearle Bestel je favoriete montuur met tot €90,- korting bij Pearle Profiteer van een maand aan GRATIS lenzen bij Pearle Koop maandlenzen met tot 15% pakketkorting bij Pearle 20% korting op veel Ray-Ban zonnebrillen bij Pearle Pak tot €90,- korting op herenmonturen bij Pearle Scoor een lenzenabonnement met tot wel 20% Pearle korting Krijg tot 60% korting via de Pearle acties Pearle actie: doe een GRATIS online oogmeting Profiteer nu van 20% korting op zonnebrillen met deze Pearle kortingscode Krijg een Pearle kortingscode voor €75,- korting Pearle kortingscode voor 20% korting op zonnebrillen Recent verlopen Pearle kortingscodes, soms werken ze nog! Pearle kortingscode voor 20% korting op ALLE maandlenzen Pak 25% korting op je aankoop met deze Pearle promotiecode Met deze Pearle kortingscode krijg je 10% korting 20% korting op computerbrillen bij Pearle Koop een (zonne)bril op sterkte met tot €100,- korting bij Pearle 25% Pearle korting dankzij de allerbeste kortingscode Aanbevolen codes van webwinkels zoals Pearle Zonnebrillen.com kortingscode voor 10% korting op je bestelling Zo profiteer je van nog meer voordeel op oogartikelen bij Pearle Ontvang tot twee brillen gratis bij Pearle Profiteer van een gratis oogmeting Gratis verzending van je oogartikelen Volg Pearle op social media voor extra voordeel Over Pearle Een voordeelcode van Pearle verzilver je als volgt Deze fijne extra's biedt Pearle Stuur je bril gratis retour Profiteer van gratis levenslange service Geniet van meer voordelen met een eigen account Alles over een bril of lenzen shoppen bij Pearle op een rijtje Nieuws

25%korting

Geverifieerd

Krijg tot wel 25% korting met de acties van Pearle in augustus

22 gebruikt

Pak deze korting

€30korting

Geverifieerd

Plan een GRATIS oogmeting t.w.v. €30,- bij Pearle

Pak deze korting

Gratis cadeauactie

Geverifieerd

Bestel (zonne)brillen met 1 + 2 GRATIS met deze Pearle actie

Pak deze korting

€5korting

Geverifieerd

Gratis verzending bij Pearle

Info

Bij besteding vanaf €25,-.

GRATIS verzending

20%korting

Geverifieerd

Pearle Lenzen Voordeelweken: 20% korting op contactlenzen

Pak deze korting

50%korting

Geverifieerd

Pearle Summer Sale: tot 50% korting op A-merk zonnebrillen

Pak deze korting

€100korting

Shop zonnebrillen op sterkte met tot €100,- korting dankzij deze Pearle actie

Pak deze korting

25%korting

Pearle Pakketkorting: tot 25% korting op contactlenzen

Verloopt morgen

Pak deze korting

€60korting

Ontvang direct €60,- korting op je bril bij Pearle

Pak deze korting

Gratis cadeauactie

Scoor een GRATIS lenzen starterskit bij Pearle

Pak deze korting

30%korting

Krijg tot 30% korting op monturen van luxe merken bij Pearle

Pak deze korting

€90korting

Bestel je favoriete montuur met tot €90,- korting bij Pearle

Pak deze korting

Gratis cadeauactie

Profiteer van een maand aan GRATIS lenzen bij Pearle

Verloopt vandaag

Pak deze korting

15%korting

Koop maandlenzen met tot 15% pakketkorting bij Pearle

Pak deze korting

20%korting

20% korting op veel Ray-Ban zonnebrillen bij Pearle

Pak deze korting

€90korting

Pak tot €90,- korting op herenmonturen bij Pearle

Pak deze korting

20%korting

Scoor een lenzenabonnement met tot wel 20% Pearle korting

Info

Je ontvangt extra voordeel op contactlenzen wanneer je een lenzenabonnement afsluit.

Pak deze korting

60%korting

Krijg tot 60% korting via de Pearle acties

Pak deze korting

20%korting

Geverifieerd

Profiteer nu van 20% korting op zonnebrillen met deze Pearle kortingscode

Exclusieve code

Pak code

€75korting

Geverifieerd

Krijg een Pearle kortingscode voor €75,- korting

Kortingscode

Info

Vanaf €500,-.

Pak code

20%korting

Geverifieerd

Pearle kortingscode voor 20% korting op zonnebrillen

Exclusieve code

Pak code

Recent verlopen Pearle kortingscodes, soms werken ze nog!

20%korting

Geverifieerd

Pearle kortingscode voor 20% korting op ALLE maandlenzen

Kortingscode

Pak code

25%korting

Geverifieerd

Pak 25% korting op je aankoop met deze Pearle promotiecode

Kortingscode

Pak code

10%korting

Geverifieerd

Met deze Pearle kortingscode krijg je 10% korting

Kortingscode

Info

Alleen geldig op items in de sale.

Pak code

20%korting

Geverifieerd

20% korting op computerbrillen bij Pearle

Pak deze korting

€100korting

Geverifieerd

Koop een (zonne)bril op sterkte met tot €100,- korting bij Pearle

Pak deze korting

25% Pearle korting dankzij de allerbeste kortingscode

Brillen, zonnebrillen en contactlenzen met korting scoren doe je het gemakkelijkste met een Pearle actiecode. Dankzij een kortingscode heb je in het verleden al een paar keer kunnen profiteren van korting op je aankoop. Er zijn codes gedeeld waarmee je 10% korting ontving, maar er is ook een kortingscode voorbijgekomen waarmee je van 25% korting profiteerde. Check dus regelmatig deze pagina als je jouw aankoop bij Pearle met korting wil plaatsen. Zo weet je zeker dat je geen voordeel misloopt.

Aanbevolen codes van webwinkels zoals Pearle

Geverifieerd

Zonnebrillen.com kortingscode voor 10% korting op je bestelling

Exclusief

Pak code

Zo profiteer je van nog meer voordeel op oogartikelen bij Pearle

Ontvang tot twee brillen gratis bij Pearle

Bij Pearle hebben ze een vaste drie voor één actie. Dit houdt in dat je zowel online als in de winkel een tweede (zonne)bril gratis krijgt wanneer je een bril of zonnebril aanschaft. Alsof dat al geen mooie aanbieding is, heb je ook nog de mogelijkheid om gratis een bril of zonnebril aan iemand cadeau te geven. Zo heb jij zelf twee nieuwe brillen en maak je iemand die je dierbaar is ook nog eens blij met een mooi exemplaar.

Profiteer van een gratis oogmeting

Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij Pearle. Daarom krijg je de kans om een gratis oogtest te doen in een optiek bij jou in de buurt. Omdat een oogmeting een waarde heeft van €30,-, bespaar je dankzij deze actie flink op de zorg voor je ogen. Merk je dat jouw zicht of dat van je kind is verslechterd, maar is een fysieke oogmeting geen optie? Doe dan de gratis online oogtest via de website om alsnog een inzicht te krijgen in je zichtvermogen.

Gratis verzending van je oogartikelen

Als je extra veel voordeel wil scoren op jouw oogartikelen, is het slim om je bestelwaarde te controleren voordat je afrekent. Wanneer je orderwaarde minstens €25,- bedraagt, wordt de bestelling namelijk gratis verzonden. Hierdoor ontvang je zonder gebruik van een kortingscode al snel €5,- korting!

Volg Pearle op social media voor extra voordeel

Wil jij op de hoogte blijven van alle acties en kortingscodes? Volg Pearle dan op social media voor een regelmatige update. De opticien is actief op Facebook, Instagram en YouTube. Daarnaast vind je op Pearle.nl ook een eigen blog, waar je op de hoogte wordt gehouden van het laatste nieuws en de beste trends op het gebied van brillen en lenzen. Daarbij kun je af en toe een kortingscode tegenkomen die je bij je bestelling kunt verzilveren.

Over Pearle

Pearle kortingscode: 25% korting in augustus 2024 (2)

De optiekketen Pearle is niet weg te denken uit de Nederlandse winkelstraten. Met ruim zestig jaar ervaring op zak, staat de keten bekend als een van de beste opticiens van Nederland. Dit was natuurlijk niet altijd al het geval. Toen de oprichter, Alfons Hamer, in 1959 drie winkels opende, ontdekte hij dat het lastig was om zich te onderscheiden van andere opticiens. Alle oogspecialisten hadden immers een soortgelijke opleiding gevolgd. Daarom besloot Hamer om de nadruk bij Pearle vooral op klantenservice te leggen. Door er als allereerste voor te kiezen om de monturen in rekken te plaatsen, steeg het aanzien van zijn optiekketen enorm. Op deze manier konden klanten namelijk zelf een bril pakken, opzetten en bekijken. Hier stopte het innoveren niet. Zo wordt er momenteel gewerkt aan dunnere brillenglazen, modernere contactlenzen en vernieuwende apparatuur. Ben jij op zoek naar hoogwaardige oogartikelen? Neem dan een kijkje op Pearle.nl.

Ga naar pearle.nl

of bekijk alles in

Een voordeelcode van Pearle verzilver je als volgt

Pearle kortingscode: 25% korting in augustus 2024 (3)

  1. Aan een nieuwe kijkoplossing kan een behoorlijk prijskaartje hangen. Gelukkig deelt Pearle regelmatig kortingscodes waarmee je extra kunt besparen op je bestelling. In de onderstaande handleiding lees je hoe je zo'n actiecode kunt toepassen op het kopen van een bril.
  2. Je begint op Pearle.nl. Zoek hier een bril of zonnebril uit die je mooi vindt. Wanneer je een geschikt model hebt gevonden, selecteer je deze. Bij een bril of zonnebril op sterkte klik je vervolgens op "Kies je glaspakket" om je bril samen te stellen.
  3. Selecteer eerst wat voor bril je wil bestellen, bijvoorbeeld een bril voor veraf of een computerbril. Door op ''Volgende'' te klikken, kun je ervoor kiezen om je oogmeetgegevens door te geven door deze optie te selecteren en nogmaals op ''Volgende'' te klikken. Op de volgende pagina kun je dan je sterkte, cilinder en andere gegevens invullen.
  4. Nadat je weer op ''Volgende'' hebt geklikt, kun je een glaspakket kiezen. Na voor een laatste keer op ''Volgende'' te hebben geklikt, kun je nog een extra glasoptie kiezen. Selecteer tot slot "Voeg toe aan winkelmand". Je krijgt dan een pop-up te zien met de knop "Ga naar winkelmand". Klik daarop als je bestelling compleet is.
  5. Nu is het de beurt aan je Pearle kortingscode. Selecteer ''Voeg promotiecode toe'' onder het overzicht en voer de code in in de tekstbalk. Nadat je op ''Activeer'' hebt geklikt, zul je zien dat de korting verrekend wordt. Ga daarna verder met "Naar de kassa".
  6. Je kunt nu inloggen als je een account hebt of verder gaan zonder account. In deze handleiding wordt er voor bestellen zonder account gekozen. Kies op de volgende pagina of je je nieuwe bril wil laten thuisbezorgen of wil ophalen in een Pearle winkel. Hieronder dien je de gevraagde gegevens in te voeren.
  7. Zodra je alles hebt ingevuld en op ''Volgende'' hebt geklikt, kun je je bestelling nog eenmaal controleren. Kies een betaalmethode na een klik op ''Volgende'' en selecteer de oranje betaalknop. Nadat je hebt betaald, gaat Pearle zo snel mogelijk met je bril aan de slag.

Deze fijne extra's biedt Pearle

Stuur je bril gratis retour

Wanneer je een bril opgestuurd hebt gekregen die niet helemaal aan je verwachtingen voldoet, kun je deze zonder extra kosten weer terugsturen naar Pearle. De opticien heeft namelijk een niet-goed-geld-terug-garantie. Mocht die nieuwe bril dus toch niet de juiste sterkte hebben, of is er iets anders wat je niet bevalt aan de bril, dan kun je zonder problemen je geld terugkrijgen. Op Pearle.nl kun je de voorwaarden hiervoor nalezen.

Profiteer van gratis levenslange service

Als je een bril bestelt bij Pearle, dan krijg je er levenslange service bij cadeau. Je mag zodoende altijd even langskomen als er iets is met je bril of als deze bijgesteld moet worden. Je kunt hiervoor gewoon in een van de winkels van de brillenketen binnenlopen zonder een afspraak te maken.

Geniet van meer voordelen met een eigen account

Het is handig om een account op de website aan te maken als je van plan bent om vaker oogartikelen te bestellen. Hierdoor kun je jouw bestellingen niet alleen nog sneller plaatsen, maar kun je het account ook voor andere zaken gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk online een afspraak maken bij een Pearle optiek bij jou in de buurt. Daarnaast blijf je ook op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen en kortingscodes. Zo weet je als eerste of je van korting kunt profiteren.

Alles over een bril of lenzen shoppen bij Pearle op een rijtje

Je kunt gratis en vrijblijvend een oogmeting plannen bij een Pearle-locatie bij jou in de buurt.

Op Pearle.nl lees je alles over diverse oogaandoeningen en krijg je meer inzicht over oogzorg.

Bij Pearle vind je een ruim aanbod brillen van topmerken als Ray-Ban, Polaroid en Michael Kors.

Heb je een brilrecept, dan kun je jouw bril op sterkte eenvoudig bestellen in de webshop.

Bij Pearle betaal je eenvoudig via iDEAL, VISA, MasterCard of American Express.

Het duurt doorgaans drie tot vijf werkdagen totdat je jouw nieuwe contactlenzen, zonnebril of bril op sterkte in huis hebt.

Ben je toch niet tevreden met je nieuwe bril of contactlenzen, dan kun je deze binnen zes maanden na aankoop terugbrengen naar je dichtstbijzijnde Pearle-locatie.

Op Pearle.nl ontdek je eenvoudig of en hoeveel vergoeding je ontvangt op je nieuwe bril.

Raadpleeg de Pearle blog voor inspiratie, informatie en handige tips voor bril- en lenzendragers.

Via het Facebook- en Instagramaccount van Pearle mis je geen enkele aanbieding, tip of nieuwe brillencollectie.

Nieuws

Sport buiten met de sportzonnebrillen van Pearle

Na perioden van veel regen en hoge temperaturen, geniet je nu eindelijk van het perfecte buitensportweer. Toch kan af en toe het zonnetje je nog verblinden tijdens het hardlopen, wielrennen of tennissen. Een sportzonnebril is daarvoor de oplossing. Je wil er dan wel eentje die comfortabel zit, goed aansluit en tegen een stootje kan. Pearle heeft er daar een hoop van in het assortiment. Sommige zijn zelfs op sterkte te bestellen, wat je weer een hoop gedoe scheelt met lenzen.

Ondersteun je ogen in het nieuwe schooljaar

Na een zomer vol rust, is het bijna tijd om het nieuwe schooljaar te starten. Of je nu opdrachten maakt, studieboeken leest of online lessen volgt, goed zicht is essentieel. Dat maakt het immers een stuk makkelijker voor je om je te concentreren. Bij Pearle vind je stijlvolle brillen die passen bij jouw look én jouw budget. Voeg eventueel nog een blauwlichtfilter aan je lenzen toe en je bent een schooljaar lang verzekerd van scherp zicht en comfort.

Pearle maakt je bril weer als nieuw

Draag je je bril of zonnebril al een tijdje? Dan kan deze vast wel een opknapbeurt gebruiken. Ga hiervoor langs bij een van de filialen van Pearle. De medewerkers poetsen je bril op, stellen deze opnieuw af, draaien de schroefjes aan en vervangen eventuele neuspads. Hierdoor is je bril weer als nieuw. Het beste: deze service is helemaal gratis. Voor echte reparaties kun je beter een brilreparatie afspraak maken.

Pearle kortingscode: 25% korting in augustus 2024 (2024)
Top Articles
How to Teach R Controlled Vowels
All You Need to Know About R- Controlled Syllables (aka BOSSY R Syllables or R-Controlled Vowels) - Learning Reading Hub
What Is Single Sign-on (SSO)? Meaning and How It Works? | Fortinet
Bashas Elearning
Ret Paladin Phase 2 Bis Wotlk
Gunshots, panic and then fury - BBC correspondent's account of Trump shooting
Paketshops | PAKET.net
Tv Schedule Today No Cable
The Haunted Drury Hotels of San Antonio’s Riverwalk
Campaign Homecoming Queen Posters
3656 Curlew St
Turbocharged Cars
Koop hier ‘verloren pakketten’, een nieuwe Italiaanse zaak en dit wil je ook even weten - indebuurt Utrecht
Belle Delphine Boobs
Top tips for getting around Buenos Aires
Are They Not Beautiful Wowhead
Sport-News heute – Schweiz & International | aktuell im Ticker
Roof Top Snipers Unblocked
Ally Joann
Crawlers List Chicago
Company History - Horizon NJ Health
Watch Your Lie in April English Sub/Dub online Free on HiAnime.to
Del Amo Fashion Center Map
How to Watch Every NFL Football Game on a Streaming Service
Craigs List Jonesboro Ar
How To Find Free Stuff On Craigslist San Diego | Tips, Popular Items, Safety Precautions | RoamBliss
Jayme's Upscale Resale Abilene Photos
Margaret Shelton Jeopardy Age
Stephanie Bowe Downey Ca
Motor Mounts
County Cricket Championship, day one - scores, radio commentary & live text
Att U Verse Outage Map
Southern Democrat vs. MAGA Republican: Why NC governor race is a defining contest for 2024
Austin Automotive Buda
Page 5662 – Christianity Today
Henry County Illuminate
Claim loopt uit op pr-drama voor Hohenzollern
Daly City Building Division
Blackwolf Run Pro Shop
The Listings Project New York
Craigs List Hartford
Sun Tracker Pontoon Wiring Diagram
Cocorahs South Dakota
Www Craigslist Com Atlanta Ga
Sound Of Freedom Showtimes Near Amc Mountainside 10
Flappy Bird Cool Math Games
Alba Baptista Bikini, Ethnicity, Marriage, Wedding, Father, Shower, Nazi
Hampton In And Suites Near Me
Treatise On Jewelcrafting
786 Area Code -Get a Local Phone Number For Miami, Florida
Subdomain Finer
Used Curio Cabinets For Sale Near Me
Latest Posts
Article information

Author: Prof. Nancy Dach

Last Updated:

Views: 5259

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Prof. Nancy Dach

Birthday: 1993-08-23

Address: 569 Waelchi Ports, South Blainebury, LA 11589

Phone: +9958996486049

Job: Sales Manager

Hobby: Web surfing, Scuba diving, Mountaineering, Writing, Sailing, Dance, Blacksmithing

Introduction: My name is Prof. Nancy Dach, I am a lively, joyous, courageous, lovely, tender, charming, open person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.